Over De Belleman

Wij zijn u graag van dienst
                                    Over De Belleman

Phons1
Phons Berkemeijer
Bedrijfsleider

Jeanine1
Jeanine Luijten
Allr. Medewerker
Mieke1
Mieke van der Sluijs
Ass. Bedrijfsleider

Rudolf
Rudolf Vermeulen
Allr. Medewerker


Wilma1
Wilma van Beek
Allr. Medewerker


 

De Belleman is een Sport- en Ontmoetingscentrum met diverse huurbare ruimten en een café. U kunt als persoon, vereniging of bedrijf indien u iets wilt organiseren bij ons terecht.

Het is voor ons een uitdaging om met u mee te denken en om van uw evenement de perfecte beleving te maken. Wij denken in mogelijkheden met u mee om de beste kwaliteit te bieden.

Ook als u niets wilt organiseren, bent u welkom in De Belleman. Bijvoorbeeld tijdens jaarlijkse evenementen of in ons café. Bij De Belleman voelt u zich meteen thuis. Dit komt mede door ons vriendelijke personeel en de fijne sfeer die gebaseerd is op onderling respect.

 

Per 25 mei aanstaande treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking.

Wij bieden u graag transparantie over de gegevens die wij verzamelen, hoe we ze gebruiken en wat uw rechten zijn onder deze nieuwe wet.
Wij werken er op dit moment hard aan om u op korte termijn de algemene Verordering op deze pagina te tonen. We brengen u via een mail op de hoogte wanneer deze gereed is, de daarbij behorende link verwijst u naar de verordening: privacyverklaring 

Het is voor ons een sport het u naar de zin te maken.

De Belleman, waar (bijna) alles kan.